Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Αναρτήσεις
Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι που εντάσσεται στην επισκευή, την συντήρηση και την βελτίωση της οδήγησής σας, είναι οι αναρτήσεις. Επειδή η γη δεν είναι… επίπεδη, όπως πίστευαν κάποτε και επειδή στην χώρα μας οι δρόμοι δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιδανικοί, όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να τσεκάρουν συχνά-πυκνά αμορτισέρ και ελατήρια, προκειμένου να μην νιώθουν ως ελεύθεροι- πολιορκημένοι την  ώρα που οδηγούν και να ταράζονται από κάθε λογής λακκούβα. 
 
Αυτή είναι μία απλοϊκή εξήγηση της χρήσης των αναρτήσεων, για όσους δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη μηχανική υποστήριξη των αμαξιών. Όσον αφορά τους πιο «ψαγμένους», εκείνοι γνωρίζουν ότι με τις κατάλληλες αναρτήσεις αυξάνεται και η απόδοση του κινητήρα, ενώ το όχημά τους αποκτά έναν περισσότερο σπορτίφ χαρακτήρα. Τέλος, σωστή επιλογή και εγκατάσταση αναρτήσεων, εγγυούνται και μεγαλύτερη ασφάλεια σε οδηγό και επιβαίνοντες.
 
Στο "KONI SERVICE" στη Καλλιθέα, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας βοηθήσουμε σε μία τέτοια επιλογή. Τόσο όσον αφορά τα αμορτισέρ, που ο ρόλος τους είναι να απορροφούν τους κραδασμούς, όσο και για τα ελατήρια, τα οποία διατηρούν την επαφή των τροχών του οχήματος με τον δρόμο.  Για όσους επιθυμούν μάλιστα την καλύτερη δυνατή λύση, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις , που τους επιτρέπουν να ελέγχουν τη σκληρότητα, το ύψος, αλλά και άλλες παραμέτρους που αφορούν στη γεωμετρία της ανάρτησης και επηρεάζουν το πάτημα του τροχού στο δρόμο.